Olen 46-vuotias ja asun Kuopion Hiltulanlahdessa. Perheeseeni kuuluu opettajavaimo ja seitsemän lasta. Kolmen vanhinta lastamme ovat jo muuttaneet opiskelun vuoksi pois kotoa. Olen koulutukseltani Kasvatustieteiden maisteri Tampereen yliopistosta, ja musiikin maisteri Sibelius Akatemiasta. Suoritin opintoni luokanopettajan ja kirkkomusiikin koulutusohjelmissa. Elämänasennettani leimaa optimismi ja päämäärätietoisuus. Edellisen olen luultavasti perinyt savolaiselta äidiltäni, ja jälkimmäisen pohjalaisen isäni puolelta. 

Työurallani olen toiminut 3 vuotta kanttorina, noin 10 vuotta luokanopettajana ja toiset 10 vuotta koulutuksen erilaisissa kehittämistehtävissä julkisella ja yksityisellä sektorilla. Osaan tehtävistä on liittynyt myös myyntityötä.

Toimin tällä hetkellä Kuopiossa kaupunginvaltuutettuna. Muut  luottamustoimeni ovat SOTE-toimialalta. Olen perusturva- ja terveyslautakunnan varapuheenjohtaja, lautakunnan alaisen jaoston puheenjohtaja sekä Pohjois-Savon sairaanhoitopiirin valtuuston jäsen.

Enemmän tai vähemmän säännöllisiin harrastuksiini kuuluu lentopallon pelaamista, juoksua, rullaluistelua, hiihtoa sekä puutöitä. Musiikki on edelleen osa elämääni. Soitan ja laulan. Viimevuosina olen vetänyt pitkän tauon jälkeen myös muutamia kuoroprojekteja. Tykkään marjastamisesta ja muusta luonnossa liikkumisesta.

Synnyin Oulunsalossa. Kuopioon muutin 26 vuotta sitten.  Vuosikymmenen alussa asuimme perheeni kanssa vuoden Englannissa.