Kuka Vesa Linnanmäki?

Kasvatustieteiden ja musiikin maisteri, toimitusjohtaja
Olen 50-vuotias poliitikko ja perheenisä Kuopiosta. Olen ehdolla eduskuntaan kevään 2023 vaaleissa. Vaalikampanjan sloganiksi valittiin Ääni Kotiin Päin. Olisipa mukava kuulla, millaisia ajatuksia tämä sinussa herättää.

Työurastani pisimpään olen toiminut luokanopettajana, kolmena lukuvuotena erityisopettajana ja muutaman vuoden myös opetuksen hallinnossa ja kouluvirastossa. Uralleni mahtuu myös viiden vuoden jakso digiopetuksen valtakunnallisissa kehittämistehtävissä.

Tällä hetkellä työskentelen ikäihmisille kotipalveluita välittävän osuuskunnan toimitusjohtajana (www.tarjoomo.fi)

Luottamustoimet

Olen toisen kauden kaupunginvaltuutettu ja kaupunginhallituksen jäsen. Lisäksi toimin hyvinvointialueen valtuustossa sekä perhe- ja vammaispalvelulautakunnan jäsenenä. Valtakunnan tasolla olen Keskustan puoluevaltuustossa.
"Kun kodeissa voidaan hyvin, myös yhteiskunta voi hyvin.
Kun maakunnat menestyvät, koko Suomi menestyy"

Koti

Kotimme on Hiltulanlahdessa pellon reunassa. Ikkunasta näkyy Vanuvuori. Käynnistimme viime vuonna muutamien kyläläisten kanssa hankkeen, jonka tavoitteena on saada mäen päälle näköalatorni.

Jos hyvin käy, 22 metriä korkea torni saadaan pystytettyä jo tämän kevään aikana. Hanke kuvaa jotain myös omasta luonteestani. Kun havaitaan asia, joka täytyy saada korjattua, minulle on luonteenomaista laittaa toimeksi. Kun asioita toteutetaan yhdessä, jotain voidaan saada aikaankin.
"Muutos syntyy vain tekemällä. Se edellyttää vahvaa näkemystä ja johtajuutta."
Ota yhteyttä

Copyright 2023 Vesa Linnanmäki